Magyar English

Szolgáltatásunkkal olyan dokumentumok tárolását valósíthatja meg, melyeket nem kell kiküldenie a Partnerének, de azt a számlákkal egy rendszerben kívánja tárolni – célszerűséget és átláthatóbb adminisztrációt szolgálva .

A feltölteni kívánt dokumentumokat egyszerűen töltetheti fel a Dokumentumarchívum menüben az „Új dokumentumok” gomb segítségével. Az importálás során az általános információs mezőkön (megnevezés, méret, stb.) kívül lehetősége van beállítani egy érvényességi időt, hogy a rendszer meddig tárolja a dokumentumot. (A „Mindig érvényes” opció választásával időkorlát nélkül archiválunk.) A feltöltendő dokumentumokat rendszerünk automatikusan elektronikus aláírással és időbélyeggel látja el, így biztosítva hitelességüket. Egy feltöltéssel, akár több dokumentumot is kezelhet egyszerre, ezzel lehetővé téve az adott dokumentumokhoz tartozó mellékletek, vagy egy téma alá tartozó dokumentumok együttes archiválását. A feltöltendő dokumentumok száma max. 20, mérete 8Mb, ill. nem lehet végrehajtható (pl.:exe) vagy más potenciálisan veszélyes formátumú.

A feltöltött dokumentumok egy LISTA TÁBLÁBAN kerülnek feltűntetésre, ahol azok beállított/megadott adatai tekinthetők meg. Az egyes dokumentumok részleteinek megtekintésekor lehetősége van azt hitelesítve (elektronikus aláírással és időbélyeggel), vagy a nélkül letölteni. (Nem hitelesített letöltéssel egyszerűen megtekintheti az eredeti fájl formátumban feltöltött dokumentumokat, míg a hitelesített dokumentum esetében egy „.pdf” fájl csatolmányaként tekinthetők meg az eredeti dokumentumok).

Az EDR és Dokumentumkezelés elérése a Teszt felületünkön:http://www.teszt.szamlakozpont.hu/edr/dokumentumkezeles