Magyar English

Az e-számla technikai feltételei

Az elektronikus számlázási megoldásaink során arra törekszünk, hogy a meglévő jól bevált számlázó programjából egyszerűen a legkisebb változtatás nélkül tudjon e-bizonylatot küldeni. Lehetőség szerint Önnek csak egy internet kapcsolatra legyen szüksége.

bővebben...

Online fiók az adminisztrációhoz

Minden partnerünk részére automatikusan készítünk egy online felhasználói fiókot. Itt megtekinthetők a kiküldött, valamint befogadott e-számlák, azok kézbesítési – és fizetési státusza. A beállításokat megadva számla átvételi értesítő...

bővebben...

Az e-számla kiállítása és kézbesítése

Platformfüggetlen megoldásunkkal bármilyen meglévő egyedi, vagy rendszer integrált számlázót alkalmassá teszünk elektronikus számlázásra. Online számlázónkhoz pedig mindössze internetkapcsolat szükséges.

bővebben...

Hiteles tárolás

A Számlaközpont rendszerében előállított bizonylatokat mind a befogadó, mind a kibocsátó részére hitelesítve tároljuk,azaz minősített szolgáltató által kibocsátott időbélyeggel és aláírással látjuk el.

bővebben...

Integráció pénzügyi rendszerekhez

A számlaközont Zrt platformfüggetlen megoldása lehetővé teszi, hogy bármilyen meglévő számlázó rendszerből adatot fogadjon, és azt a hatályos jogszabályoknak megfelelően elektronikus számlává alakítsa.

bővebben...

Elektronikus fizetési megoldások

Beérkező bizonylatait online bankkártyás modulunkkal egyszerűen és kényelmesen fizetheti. Nincs többé sorban állás a postán, nem kell külön azonosítóval a banki tranzakciós felületen bejelentkeznie és számla adatokat gépelgetni!

bővebben...

E-számla előnyei

Azonnali és teljes költségmegtakarítást jelent az alábbi területeken:
• posta-, papír- és borítékköltség,
• festékpatron és nyomtató költség,
• élőmunka költség, tárolás.

bővebben...

Környezettudatosság

Az Európai Parlament Környezetvédelmi Bizottságának 2009-ben elkészült jelentése szerint 13-16 millió fával kevesebb kerülne kivágásra, ha az unióban általánossá válna az elektronikus számlázás. Egy tonna papír készítéséhez a papír minőségétől függően kb. 1,7 tonna élőfa kivágása...

bővebben...