Magyar English

ATR: telefonflotta kezelés

Az internetes felületen működő mobilflotta számlázását kezelő rendszer lehetővé teszi a telefonszolgáltatók számláinak automatikus feldolgozását és továbbküldését a Felhasználó felé úgy, hogy az egyes tételek akár egyedileg is módosíthatók.

bővebben...

EDR: szerződések online

Az EDR szolgáltatás használatával egyszerűen és gyorsan küldhet elektronikus dokumentumokat, szerződéseket a rendszerben rögzített partnerei számára, akik az e-számla küldéséhez hasonlóan e-mailben kapnak arról tájékoztatást.

bővebben...

Dokutár: digitális tárolás

Papír alapú dokumentumok, okiratok, számviteli bizonylatok elektronikus formában történő tárolása, a vonatkozó jogszabályok szerint hitelesítve és meta adatokkal ellátva.

bővebben...

„Fordított vagy önszámlázás”

A számlaadási kötelezettségnek a kötelezett (vagyis a termékértékesítő, szolgáltatásnyújtó adóalany) saját maga, illetőleg – megbízása alapján és képviseletében – az általa választott meghatalmazott is eleget tehet.

bővebben...

E-box

Egyedülálló szolgáltatásunk, amely egy elektronikus számlaarchiváló és feldolgozó rendszer. Ennek segítségével lehetősége van a különböző e-számla szolgáltatókon keresztül beérkező elektronikus számláinak egy rendszerben való tárolására...

bővebben...