Magyar English

Környezettudatosság

Az Európai Parlament Környezetvédelmi Bizottságának 2009-ben elkészült jelentése szerint 13-16 millió fával kevesebb kerülne kivágásra, ha az unióban általánossá válna az elektronikus számlázás. Egy tonna papír készítéséhez a papír minőségétől függően kb. 1,7 tonna élőfa kivágása szükséges, ami nagyjából 6db teljesen kifejlett lucfenyőt jelent.

Az elektronikus számla használatával nő cége presztízse. Innovatív és környezetkímélő megoldás lévén sok esetben illik a vállalatok által megfogalmazott arculathoz, küldetéshez. Egyes uniós tagországokban 2012-től az állami szektorban csak ezt a bizonylatolási módot használják. Hazánkban is egyre több multinacionális cég – felismerve annak előnyeit- beszállítói felé előírja az elektronikus bizonylatolást ezzel is csökkentve a környezetterhelést.

Az elektronikus számla használatával élő fát, ivóvizet és energiát takarít meg ezen kívül jelentősen csökkenti a CO2 és egyéb mérgező vegyi anyagok kibocsátását.

Az elektronikus számla használatával élő fát, ivóvizet és energiát takarít meg ezen kívül jelentősen csökkenti a CO2 és egyéb mérgező vegyi anyagok kibocsátását. Az elektronikus számla használatával nő cége presztízse.

Innovatív és környezetkímélő megoldás lévén sok esetben illik a vállalatok által megfogalmazott arculathoz, küldetéshez. Egyes uniós tagországokban 2012-től az állami szektorban csak ezt a bizonylatolási módot használják.

Ön mennyit segítene környezetünkön?      Számolja ki!

Az elektronikus számla használatávál élő fát, ivóvizet és energiát takarít meg gyermekeinek, ezenkívül jelentősen csökkenti a CO2 és egyéb mérgező vegyi anyagok kibocsátását, ezzel is védve Földünket sz üvegházhatástól.

Az egy hónapban előállításra kerülő és postai úton elküldésre kerülő számlák száma:

db

Fa felhasználás:
Víz felhasználás:
Energia felhasználás:
CO2 kibocsátás:
Hulladék keletkezés: