• E-számla mindenkinek
  ne nyomtassa, küldje!
  platformfüggetlen, rugalmas megoldások
  ERP integrált nagyvállalati működés
  egyszerű és gyors bevezetés, változatlan workflow
  1
 • Felhő alapú rendszerek
  bízza ránk a tárolást!
  folyamatos és távoli elérés bármikor, bárhonnan
  biztonságos tárolás, SSL adatkommunikáció
  IT support, folyamatos fejlesztés a szakértőtől
  2
 • Kíváncsiak vagyunk a véleményére
  az alábbi linken található
  egy percen belül kitölthető kérdőív kitöltésével
  segítheti munkánkat és rendszerünk fejlődését.
  Kérjük töltse ki a kérdőívet!
  3

Gazdaságos

Az elektronikus számlázás minimális, vagy akár 0.- Ft –os bevezetési költség mellett azonnali megtakarítást jelent. Nincs nyomtatási, postázási és tárolási költség, a számla kézbesítése ellenőrizhető, a feldolgozása automatikus.

bővebben...

Hatályos

A Számlaközpont rendszerében előállított és küldött számlák mindenben megfelelnek a hatályos jogszabályi előírásoknak. A bizonylatokat minősített aláírással és időbélyeggel látjuk el, így az archiválás a kibocsátó és a befogadó részére is megoldott.

bővebben...

Biztonságos

A bizonylatok kizárólag ssl titkosítással védett adatkapcsolaton keresztül (https//: protokoll) tölthetők le. A számlamegőrzés a jelenleg elérhető legkorszerűbb biztonsági rendszerekkel, a párhuzamos tárolást megvalósítva történik oly módon, mely kizárja az adatvesztést vagy az illetéktelen hozzáférést.

bővebben...

Komplex

Fejlesztéseink lényege, hogy komplex, a társaságok eddigi működéséhez minden tekintetben illeszkedő rendszert biztosítsunk, azaz teljes folyamatmenedzselést a számlázás és dokumentumkezelés területén (papír és elektronikus) a kiállítástól a kiegyenlítés kezelésen át az archiválásig.

bővebben...